46.lv
Sestdiena, 2024. g. 27. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle/ Мартин, Остап
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Deju studija Dynamic Hit aicina uz koncertu "I need..you" (video)

8. maijā 18.00 uz Latgales vēstniecības GORS Lielās zāles skatuves jau trešo reizi tiks izdejots deju studijas “Dynamic Hit” solo concerts “I need… you”.
Kā portālam 46.lv stāsta Diāna Garanča, tad " Videoklips ir kā priekšvēstnesis gaidāmajam koncertam 8. maijā, kurā mēs arī dejosim šo deju. Katru gadu ir daudz deju grupu, kā arī horeogrāfijas ir dažādas, bet vienmēr gribas skatītāju pārsteigt un aizraut, lai viņam paliktu patīkama pēcgarša pēc koncerta un vēlme izzināt un sajust deju ne tikai fiziski, bet arī garīgi. Koncerta nosaukums ir "I need.. you", viena no galvenajām filosofijām- savstarpējās attiecības. Mēs nevaram vieni paši pastāvēt šajā dzīvē, jā, kādu laika periodu ikviens no mums ir spējīgs būt vientuļš, tomēr attiecības starp vīrieti un sievieti, vecākiem, bērniem, līdzcilvēkiem blakus bija, ir un būs. Tas ir neizbēgami. Pastāv šī neredzamā saikne starp cilvēkiem, katru sekundi notiek saskarsme ar cilvēkiem, pilnīgi nemanāmas vibrācijas. Mēs centāmies katrā dejā atspoguļot savstarpējos saskarsmes saikni starp līdzcilvēkiem, viss ir no dzīves. Koncertā piedalās gan pašas jaunākās grupiņas, gan arī vecākās deju grupas. Ikvienam ir ko teikt, ikviens deju studijas dalībnieks attiecības izprot pēc savas saprašanas, bet deja sniedz ikvienam atspoguļot savu iekšējo būtību. Piemēram, mammas arī dejo uz vienas skatuves ar saviem bērniem, kas ir viena no visfantastiskākajām iespējām, kāda vien ir iespējama"- atzīmē deju studijas vadītāja. 

Koncertā būs iespēja redzēt dažādus deju stilus, krāšņus tērpus, kā arī sajust saikni starp dejas motīviem, dejotāju un skatītāju. 
 
Es vienmēr katru gardu uztraucos, vai man pietiks spēka un iedvesmas izdomāt kautko jaunu, katrai deju grupai, lai man būtu profesionālais gandarījums, kā arī dejotājos būtu prieks un azarts, un mīlestība, ko sniedz deja. Paldies, visiem maniem dejotājiem, kuri mani atbalsta un rada šo iedvesmu, paldies maniem tuvajiem un mīļajiem, kas vienmēr ir blakus. Paldies mūzikai, kura mani iedvesmo dzīvot un mākslinieciski piepildīt Rēzeknes pilsētu ar deju motīviem un pozitīvām emocijām.”- tā Diāna Garanča. 
 
Atgādināsim, ka DYNAMIC HIT koncerts notiks 8.MAIJĀ 18:00 Latgales vēstniecībā GORS. Koncertā piedalīsies 90 dejotāji un būs iespēja redzēt 23 horegorāfijas, no salsas līdz mūsdienu deju stilam. Biļetes pieejamas Latgales vēstniecībā GORS. 
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"